👍👍👍👍👍   Gi’ os et Like på Facebook 👍👍👍👍👍

News

1/12-2020: Desværre dårligt nyt. Et af vores bandmedlemmer er testet positiv for Corona virus. Dette indebærer karantæne og prøvetagning hos de øvrige medlemmer. Vi har derfor måtte tage den tunge beslutning, at trække os fra deltagelse i VINTERROCK i Ringsted. Vi er naturligvis kede af dette, men vi må sætte både publikums og egen sikkerhed forrest. Vi håber at I vil nyde vores afløsere, Thorbjørn Thorslunds Orkester, som spiller egne numre i høj kvalitet.


12/11-
2020: Så er der endelig lidt livemusik på vej. Vi spiller på Vinterrrock i Ringsted på Springbrættet den 4. december. Se mere i vores spillekalender, hvor du også kan bestille billetter. Entre er kun kr. 60,- og du får drinkkuponer af samme værdi. Så man kan vel sige at det er gratis at komme ind. Koncerten afholdes efter gældende Coronaregler, så bestil billet i god tid, da der er begrænset antal siddepladser.

 

25/8-2020: Sticky Fingers kæmper for tiden for at gennemføre de 2 jobs i Dexter/Odense og Kongebryg/Næstved. Vi er i skrivende stund ikke sikre på om disse jobs bliver gennemført eller ej. Såfremt, imod forventning, at jobbene aflyses, vil vi starte på online koncerter, som vi vil broadcaste på de sociale medier, hvor vi er. Vi vil gerne, i forbindelse med disse online koncerter, indsamle donationer til et eller andet velgørende formål. Vi skal nok sørge for de nødvendige tilladelser, så pengene lander det rigtige sted. Så indtil videre må du afvente om vi annoncerer disse koncerter på Facebook. Men som sagt, vi vil helst optræde live foran et live publikum. Vi ved at der er billetter til Dexter, så kom ud af busken inden det er for sent. 


5/8-
2020: Vi venter i spænding på hvorvidt der åbnes for de indendørs spillesteder 🙏 Sticky Fingers har 2 indendørs koncerter i september, hhv. 6/9 på Dexter i Odense og 19/9 på Kongebryg i Næstved. De nuværende gældende regler kan du se her : https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/forlaengelse-af-tiltag-mod-covid-19-i-danmark

 

7/6-2020: Seneste nyt angående Corona krav til indendørs spillesteder : Sticky Fingers har idag haft kontakt til Sundhedsstyrelsen. 50 personers kravet løftes til 100 om få dage, men afstandskravet opretholdes. Se mere i klippet fra TV2 Øst: https://www.tv2east.dk/nyheder/06-07-2020/1930/spillesteder-truet-af-konkurs?autoplay=1#player   Måske godt nyt til de større spillesteder, men de små går en svær fremtid i møde. 😥😥😥


16/6-2020:
 Vedr. koncerten på Ibsens Vinbar på Havnescenen i Køge: Det telefonnummer som er oplyst på vinbarens hjemmeside, virker ikke. Det er ikke muligt at forudbestille bord til denne koncert. Hvordan bordopstilling og øvrige Coronaforanstaltninger bliver udført kender vi ikke på dette tidspunkt. Ibsens Vinbar har en hjemmeside, men vi ved ikke om den er opdateret, du kan se den ved at trykke på det gule link i vores koncertkalender.


5/6-2020:
 Jeg tillod mig at skrive på et indlæg fra Sundhedsstyrelsen på Facebook. Jeg fik ikke noget konkret svar, men alligevel synes jeg at det er tankevækkende. Så kære arrangører, anmeld jeres events som en politisk eller meningsbefordrende demonstration, så er det pludseligt lovligt at forsamle sig i større grupper 🤬

10/5-2020: Så er der lidt nyt omkring genåbning af spillestederne. Desværre er der længe til. Læs artiklen her på linket : https://gaffa.dk/nyhed/143245/lempelse-af-forsamlingsforbuddet-pa-vej/. Lad os håbe at udviklingen bliver ved at gå den rigtige vej, vi bestemmer jo selv 😎


30/4-2020:
 Se vores helt nye “Shine a Light” video på Video-siden. Den er en blanding af skønne billeder fra London og vores studiooptagelser i Moremax Studierne i februar i år.


27/4-2020:
 Vores koncert på Sommerrock i Ringsted er idag blevet flyttet fra 3. Juni til 1. Juli kl. 19:00. Vi håber st arrangøren kan få lov til at fastholde datoen, og vi glæder os naturligvis til at spille. Men det er stadig en god ide, at holde øje med arrangørens Facebookside.


21/4-2020:
 Der er måske grund til forsigtig optimisme. Efter den 10. maj vil myndighederne måske hæve forsamlingsforbudet til 500 personer. Vi håber at det bliver hævet, men det er altså ikke vedtaget på nuværende tidspunkt. Vi følger udviklingen, og håber at arrangørerne holder os informeret. 🙏


15/4-2020:
 Efter kontakt til Jørgen Billing, som er arrangør af Sommerrock i Ringsted, kan vi oplyse at vores koncert onsdag den 3/6 ikke er aflyst. Jørgen oplyser dog, at der kan ske ændringer i programmet, således at koncerter flyttes eller slås sammen. Følg med på Sommerrock i Ringsted’s Facebookside, du kan trykke på det gule link i koncertkalenderen og se Facebooksiden direkte.


10/4-2020:
 Vinderen af konkurrencen om 2 billetter til en Sticky Fingers koncert er fundet, via en tilfældig lodtrækning blandt de mange nye likes vi har fået. Vinderen er LARS BERNTH. Vi skriver til Lars, når vi igen må spille koncerter. Hvis det i forvejen er en gratis koncert, veksler vi billetterne til et par store fadøl. Tillykke Lars 🍺🍺


7/4-2020:
 Ja, så skete det vi alle havde frygtet. Myndighederne har, ihvertfald indtil August, forbudt festivaler og store forsamlinger. Vi har sat Ringsted Sommerrock som aflyst, men forventer også at de mindre koncerter, vi har i kalenderen, aflyses af arrangørerne. Vi markerer dem efterhånden som arrangørerne giver os besked. For mange musikere og spillesteder er myndighedernes anvisninger, anledning til manglende indtægter. For Sticky Fingers’ vedkommende er det ikke den helt store katastrofe, vi lever ikke af det. Men for vore professionelle kollegaer og også spillestederne, er det ensbetydende med voldsomme følgevirkninger. Så vi opfordrer alle som har købt billet til et aflyst arrangement, om at beholde billetten og bruge den, når der igen åbnes op. 


7/4-2020:
 For god ordens skyld vil vi gerne uddybe vores indlæg fra  igår: Koncerten skal først afholdes, når alle restriktioner er ophævet og det igen er tilladt og samles mange mennesker. Vi forestiller os dog alligevel at arrangementet afholdes udendørs.  Vi kunne faktisk også bruge en konferencier, der kunne binde arrangementet sammen. En profileret person fra sundhedssektoren kunne sige et par bevingede ord, om de udfordringer der har mødt det menige personale. Hjælp os med at gøre denne begivenhed til en succes.


6/4-2020:
 Sticky Fingers arrangerer en hyldestkoncert til ære for de mange i vores sundhedsvæsen, der i denne tid “tager en for holdet”.   Men vi har brug for hjælp. Lyd, lys, scene og alt andet der kan få en fest til at lykkes. Så kender du nogen der kan hjælpe os med at stable arrangementet på benene, så tag endelig kontakt til os. Vi kan også bruge et eller to andre bands, der vil støtte op om projektet. Sticky Fingers stiller op og spiller helt gratis, og vi forventer selvfølgelig at øvrige interesserede gør det samme. Så støt op om et godt formål. Du kan finde telefonnumre og mailadresse på vores Kontakt side.


1/4-2020:
Vi har rettet i vores indstillinger på vores Facebookside, så det nu er muligt at dele Sticky Fingers opslag til andre. 


23/3-2020:
Vi igangsætter en lille konkurrence. Alle der giver os et “Like” på vores Facebook side, vil automatisk deltage i en lodtrækning om 2 billetter til en Sticky Fingers koncert, i deres egen region. En vinder skal altså ikke krydse hele landet, for at få glæde af sin præmie. Vi vil offentliggøre vinderne senest den 10. april, her på denne side, så tjek om du har vundet. God fornøjelse og held og lykke.  (452)

22/3-2020: Helt ny video offentliggjort, se den her på siden længere nede.

18/3-2020: Vi frigiver de sidste 2 sange vi indspillede i Moremax. “Start me up” og “Shine a Light”. Der arbejdes på en præsentationsvideo, så vi kan booste vores aktiviter, når alt dette Corona stress er forbi.

16/3-2020: Så er det tid til ugens nye nummer. Denne gang en klassiker “The last Time”.

14/3-2020: Vi sætter et lille plaster på aflysnings-såret, ved at offentliggøre endnu et nummer fra studiet, før tid.

13/3-2020: På grund af forholdsregler imod smitning af Corona (Covid-19), er koncerten på Kongebryg i Næstved udsat indtil videre. I samråd med Kongebryg annonceres koncerten igen, såsnart der er overblik over situationen.

12/3-2020: På grund af forholdsregler imod smitning af Corona (Covid-19), er koncerten på Café Ludvig i Sorø udsat indtil videre. I samråd med Cafe Ludvig annonceres koncerten igen, såsnart der er overblik over situationen.

5/3-2020: Vi løfter sløret for en af de sange vi indspillede i Moremax Studio i februar, og forventer at offentliggøre en sang om ugen i den kommende tid. Husk at anvende gode høretelefoner.

21/2-2020: Sticky Fingers indspiller i Moremax Studios, København. 

 

Latest Sticky Fingers Video

 

 

1: Miss You
2: Brown Sugar
3: The last Time
4: Start me up
5: Shine a Light

Recording …

Total Page Visits: 849 - Today Page Visits: 1